Spa pedicure

Spa pedicure behandelstoel met massage

Onze voeten krijgen dagelijks heel wat te verduren. Een spa pedicure met massage is dan een weldaad om je voeten te verzorgen en wat ontspanning te geven. Na een relaxerend jacuzzi voetbad worden je voeten en teennagels optimaal verzorgd.

Met onze massagestoel met geïntegreerde spa pedicure jacuzzi voetbad kan je van dit alles genieten en er is nog meer…

Terwijl uw voeten en tenen zalig ontspannen in een warme jacuzzi met verzorgende producten kunt u ervoor kiezen om tegelijk ook uw lichaam te laten masseren. De gehele rug, nek en schouders kunnen worden gehandeld met verschillende massagemethoden met een intensiteit en snelheid volkomen op maat van uw wensen. Alles kan perfect worden ingesteld zoals u het zelf wilt. Een beetje harder of zachter, een beetje hoger of lager…? De stoel past zich volledig aan uw wensen aan terwijl ook je voetjes lekker ontspannen in de voetspa. De Shiatsu massage in de rugleuning en de luchtdrukmassage in de zitting (cervicaal, dorsaal + lumbaal) zorgen voor een goede en aangename ontspanningservaring.

Spa pedicure behandelstoel
Spa pedicure behandelstoel
Maak afspraak
Spa pedicure behandelstoel

De Spa pedicure massagestoel bied dus verschillende functies om uw spierpijn en stijfheid te overwinnen. Spa pedicure is een cosmetische luxe ontspannende verzorging (dus geen medische pedicure). Het geeft een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel. Het maakt uw voeten zachter en gladder. Nadien voelen uw voeten terug soepel en jong aan.

Uiteraard is deze behandelstoel niet enkel voor dames. Steeds vaker weten ook mannen deze behandeling naar waarde te schatten.

Spa pedicure behandelstoel
Spa pedicure behandelstoel