Nagelverzorging

Longwear Nail Polish

Tot tien dagen perfecte glans !

Verlang je het allerbeste van schoonheidsproducten? Gelijk heb je. Met LongWear Colourfix Technology breek je alle houdbaarheidsrecords. Deze unieke nagellak blijft gegarandeerd twee keer langer intact dan eender welke klassieke lak.

Alweer een knappe innovatie van ProNails. In tien tot twintig minuten een schitterend en duurzaam resultaat dat meer dan een week houdt!

Het geheim?

Na het aanbrengen smelten LongWear Start, Colour en Finish samen tot één sterke en tegelijk soepele laag met een nooit eerder geziene dekkracht en hechting. De producten drogen vanzelf, je hebt dus geen ledlamp nodig.

Een-twee-drie, yes!

Stap één: bescherm de nagels tegen verkleuring met LongWear Start. Zo zorg je meteen ook voor een optimale hechting en voorkom je dat er stukjes lak afbreken. Jouw garantie voor een langere draagtijd.

Stap twee: kies een funky trendkleur of een tijdloze tint. In twee dunne laagjes bereik je perfecte dekking. Het product is iets dikker dan andere lak, maar laat je niet verleiden tot het aanbrengen van slechts één laag.

Stap drie: breng na twee minuten – niet eerder – LongWear Finish aan om te fixeren. Bewonder de diepe kleur en prachtige glans die 7 tot 10 dagen blijven, afhankelijk van het nageltype en de dagdagelijkse activiteiten.

Longwear

Sopolish

Sopolish is een unieke SALONBEHANDELING en garandeert langdurig perfect gelakte nagels gedurende minstens 14 dagen. Dit product geeft extra sterkte aan de nagel en een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder een LED-lamp en wordt snel verwijderd dankzij het PEEL-OFF of SOAK-OFF systeem. Zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel.

Sopolish

INNOVERENDE TECHNIEKEN

Wist je dat we regelmatig op bijscholing gaan ?
Zo zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. En kunnen we je verwennen met trendy looks !

Maak afspraak
Nagelverzorging

Gelnagels

Kunstnagels zijn gemaakt van een flexibele laag gel die wordt uitgehard onder een (The light CCFL) LED lamp.

Er zijn verschillende gels die wij u aanbieden waarbij u een mooie french manicure kunt krijgen, een full color of gewoon een natuurlijke look zoals naturel.

Een nagelverlenging is te verkrijgen door een tip of sjabloon te plaatsen. Wij werken vooral met sjablonen om een mooie natuurlijke verlenging te krijgen.

Ook op uw natuurlijke nagels kan een gel versteviging aangebracht worden zowel in naturel, full color of een french manicure.

Het is bij gel ook van belang om na 3 á 4 weken een nabehandeling te doen zodat uw kunstnagels in goede conditie blijven, want uw natuurlijke nagel groeit onder de sjablonen mee.

Het gebruik van een goede verzorgende nagelriemolie is ook hierbij aan te raden.

Zo blijft alles soepel en ook de eigen nagel wordt hierbij gevoed. Ook de nagelriemen worden hierdoor verzorgd.

Bij een nabehandeling wordt 2/3 van de gel afgevijld en wordt er weer een nieuwe nagel/laag opgebouwd.

Prijslijst